Nieuws

Galvanitas op Facebook

Galvanitas in de allereerste uitgave van het E-magazine van de Nationale Sport Vakbeurs

Zoals vele andere standhouders vonden wij samen met Nationale Sport Vakbeurs een alternatieve manier om zichtbaarheid en aandacht te genereren. Vanwege het feit dat de beurs te Gorinchem dit jaar geen doorgang kon vinden, werd om een creatieve oplossing gevraagd. Deze creatieve oplossing is wat ons betreft gevonden! Dank Lion Blok en Timo Lemmens!

Galvanitas | Sterk in stadionstoelen!

Ons artikel in het E-magazine: nationalesportvakbeurs.nl/emagazine/01/104/

#tribunestoel #Stadionstoel #stadioninrichting #Installatie #vipstoel #businessseat #stadiumseating #Tribune #sportaccommodatie
... See MoreSee Less

1 month ago  ·  

View on Facebook

Wij gaan verhuizen | productie naar Nederland!

Vanaf maart 2021 verhuizen wij met onze productie van Slowakije naar Etten-Leur.

Eind maart 2021 zullen wij onze intrek hebben genomen bij de fabriek waar ons schoolmeubilair dan al geproduceerd wordt. Momenteel zijn wij druk doende om de verhuizing in goede banen te leiden. Productie dichter bij huis maakt ons flexibeler en geeft ons nieuwe mogelijkheden om weer mooie Hollandse #galvanitas producten te ontwikkelen.

Onze adresgegevens wijzigen, maar ons telefoonnummer blijft 0162-454355.

#schoolinrichting #schoolmeubilair #onderwijs #schoolstoel #schooltafel #schoolmeubelen #leeromgeving #schoolinrichter
... See MoreSee Less

2 months ago  ·  

View on Facebook

VIP stoelen op proef bij de Koninklijke Belgische Voetbalbond!

Vandaag plaatsten wij, in opdracht van Supaturf Sports Belgium BVBA, de eerste VIP-stoelen op de hoofdtribune op het complex van Royal Belgian FA te Tubize.

De 16 stuks kunstleder gestoffeerde stoelen zijn voorzien van het KBVB logo. De grafietkleurige stoffering geeft de stoelen een luxe uitstraling. Wij gaan ervan uit dat de stoelen in de smaak zullen vallen en hopen op een vervolg. Op dit moment vallen de nieuwe stoelen nogal uit de toon, tussen de bestaande rode klapstoelen 🙂

#tribunestoelen #stadionstoelen #businessseats #vipstoel #galvanitas #stadiumseating #Stadiumfurniture #stadion #stadioninrichting
... See MoreSee Less

2 months ago  ·  

View on Facebook

Einstein is op weg naar school!

Met "Einstein" brengen wij een nieuwe duurzame leerlingenstoel voor het Primair Onderwijs op de markt die werkelijk alles in zich heeft. Zo heeft Einstein heeft een gepatenteerde verstelbare voetenplank, welke met één hand te bedienen is. Deze praktische leerlingenstoel is passend voor elke leerling. Einstein is stapelbaar en ophangbaar aan het tafelblad.

De stoel is leverbaar in 2 maatvarianten en heeft de vertrouwde Galvanitas/Pagholz stoelzitting. Pagholz stoelzittingen zijn in hoge mate kras- en slijtvast en stootbestendig. Uw stoelen blijven hierdoor langer "als nieuw". Bovendien is Pagholz, vanwege het unieke productieproces, antibacterieel en brandvertragend.

De eerste stoelen staan klaar voor vertrek naar school. Wij zijn ervan overtuigd dat er nog veel Einsteintjes zullen volgen! 🙂

Einstein op proef? Bel 0162-454355 of email office@galvanitas.nl

#schoolmeubilair #schoolinrichting #schoolstoel #galvanitas #verstelbarestoel #pagholz #patent
... See MoreSee Less

3 months ago  ·  

View on Facebook

Galvanitas @work!

Vandaag installeerden wij in opdracht van Supaturf Sports Belgium BVBA de tribunezitjes op 2 identieke tribunes op het complex van Royal Belgian FA te Tubeke. De zitjes uiteraard in de kleuren van de Belgische vlag 🙂

Binnen een jaar wordt het complex in Tubeke écht het epicentrum van het Belgische voetbal. In de lente van 2021 verhuist de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) naar het fonkelnieuwe complex in Tubeke. Voor die tijd staan nog legio aan werken gepland.

Het nieuwe complex in Tubeke past in de ambitie van KBVB om de voetbalcultuur in België te veranderen. Het is een belangrijke pijler in de ambitie om de Europese en internationale top na te streven. Het project is uniek en state of the art!

Trots dat wij al een bijdrage aan mochten leveren aan dit mooie project!

#galvanitas #tribunestoel #KBVB #sportinstallaties #stadioninrichting #stadionmeubilair #topsportaccommodaties
... See MoreSee Less

4 months ago  ·  

View on Facebook

Inrichting leerplein bij Kindcentrum De Brug te Akersloot

Bij Kindcentrum De Brug te Akersloot mochten wij o.a. de inrichting van het leerplein verzorgen. De kernwaarden van De Brug werden door onze ontwerpstudio op creatieve wijze vertaald naar een vrolijke en speelse, maar ook rustige en natuurlijke, leeromgeving! Voor dit project werden diverse meubelstukken op maat geproduceerd.

Graag delen wij foto's van het eindresultaat met jullie. Wij zijn er trots op!

#schoolinrichting #studiogalvanitas #schoolmeubilair #maatwerkinterieur #galvanitas #interieurontwerp
... See MoreSee Less

4 months ago  ·  

View on Facebook

Galvanitas, dan zit je goed!