Nieuws

Galvanitas op Facebook

Aandacht voor Galvanitas' Safe Standing tribuneplaatsen in de 2e editie van het E-magazine van de Nationale Sport Vakbeurs

Ook deze editie staat weer vol met leuke video's, interviews, columns, de laatste trends, ontwikkelingen en innovaties op het gebied van sport. Kortom: boordevol inspiratie.

Ons artikel in het E-magazine: nationalesportvakbeurs.nl/emagazine/02/93/

Wij hebben onze #safestanding tribuneplaatsen recent geleverd en geplaatst bij AZ Alkmaar en Royal Antwerp F.C.

Galvanitas | Sterk in stadionstoelen!
#SafeStanding #staplaats #tribunestoel #stadion #Stadionstoel #stadioninrichting #sportaccommodatie #Tribune #uefa #engineeringsolutions #voetbalisemotie #sport
... See MoreSee Less

2 months ago  ·  

View on Facebook

Wij zijn verhuisd!

Sinds 1 april zijn wij officieel gevestigd in het bedrijf waar momenteel al een deel van ons schoolmeubilair wordt geproduceerd. Onze partner Benjamin is specialist in metaalbewerking en poedercoating.

Made in Holland
Met productie terug in onze nabijheid zetten wij een nieuwe stap vooruit. Het (deels) terughalen van de productie naar Nederland, biedt ons betere mogelijkheden op het gebied van productontwikkeling, maatwerk, flexibiliteit en kwaliteitsbeheersing. Onze levertijden zullen ook korter worden.

Wij zijn trots op deze stap en nodigen onze klanten van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf en productie. Bel 0162-454355 of mail office@galvanitas.nl voor een afspraak.

Ons nieuwe adres: Nijverheidsweg 15, 4879 AP te Etten-Leur

#Reshoring #schoolinrichting #schoolinrichter #schoolmeubilair #schoolmeubelen #maatwerkproductie
... See MoreSee Less

2 months ago  ·  

View on Facebook

De tribunestoelen van Galvanitas BV zitten op publiek te wachten!

Als je een liefhebber van sportevenementen of -wedstrijden bent, dan heb je vast al wel eens kennisgemaakt met de tribunestoelen van Galvanitas. Galvanitas heeft namelijk al bij duizenden projecten voor sportevenementen, openbare ruimten en pretparken de beste kwaliteit aan zitcomfort geleverd.

Wil je meer weten over Galvanitas? Bekijk dan ons E-Magazine! nationalesportvakbeurs.nl/emagazine/01/104/

#NSV #Magazine #Stadion #Stoelen
... See MoreSee Less

4 months ago  ·  

View on Facebook

Nieuw Galvanitas schoolmeubilair voor De Wissel!

Kwaliteit is een keuze! De Wissel koos voor onze leerlingstoel Edison UPP met de vertrouwde Galvanitas Pagholz kuipzitting.

Pagholz stoelzittingen zijn o.a. kras- en slijtvast en bovendien stootbestendig. Onze leerlingenstoelen met Pagholz zitting blijven hierdoor langer "als nieuw". De zittingen hebben geen onderhoud nodig, waardoor de onderhoudskosten gedurende de levensduur vrijwel nihil zijn.

Wat vrijwel niemand weet, is dat onze Pagholz stoelzittingen ook brandvertragend en antibacterieel zijn. Door deze unieke eigenschappen is Pagholz uitermate geschikt voor gebruik in openbare ruimtes, zoals scholen. Pagholz stoelen zijn duurzaam en veilig!

Meer over Pagholz® leerlingenstoelen? www.galvanitas.nl/schoolmeubelen-van-galvanitas-leerlingstoelen-en-leerlingtafels/pagholz-leerlin...

Op speciaal verzoek van de school werden de tafelframes geproduceerd op een tafelbladmaat van 90x50 cm. De frames van de tafels en stoelen werden op verzoek in RAL 3003 robijnrood gespoten.

#schoolmeubilair #schoolinrichting #schoolinrichter #schoolmeubelen #galvanitas #pagholz #kwaliteitiseenkeuze
... See MoreSee Less

4 months ago  ·  

View on Facebook

Even wat anders....

Gisteren ontvingen wij bijzondere post! Een handgeschreven enveloppe met als afzender mevrouw Kamphorst. Een naam met wie veel oudgedienden van Galvanitas en ook een aantal mensen uit het huidige team bekend zijn.

Nieuwsgierig als wij zijn, openden wij de enveloppe. Hierin zat een prachtige foto van Appie Kamphorst met daarbij een kort briefje van mevrouw Kamphorst.

Appie Kamphorst was servicemonteur bij ons bedrijf. Wat zijn ogen zagen, konden zijn handen maken. Klanten zweerden bij zijn kunde. Hij had het vermogen en de creativiteit om alles op te lossen, zonder gedoe. Hij handelde altijd in het belang van de klant en was een ambassadeur voor Galvanitas.

Appie is inmiddels overleden, zo stond er op het briefje. Wij bewaren louter goede herinneringen aan hem en zijn dankbaar voor zijn werk voor ons bedrijf.

De mooie foto wilden wij u niet onthouden!
... See MoreSee Less

5 months ago  ·  

View on Facebook

Tijdelijke VIP stoelen voor AZ

Vandaag plaatsen wij 20 VIP stoelen bij AZ Alkmaar als tijdelijke oplossing voor in het auditorium.

Niet slecht voor een tijdelijke oplossing toch?

#vipstoel #businessseat #Tribune #stadion #tribunestoel #stadioninrichting #stadiumseating #galvanitas #auditorium #bioscoopstoel
... See MoreSee Less

5 months ago  ·  

View on Facebook

Galvanitas, dan zit je goed!