Nieuws

Galvanitas op Facebook

VIP stoelen op proef bij de Koninklijke Belgische Voetbalbond!

Vandaag plaatsten wij, in opdracht van Supaturf Sports Belgium BVBA, de eerste VIP-stoelen op de hoofdtribune op het complex van Royal Belgian FA te Tubize.

De 16 stuks kunstleder gestoffeerde stoelen zijn voorzien van het KBVB logo. De grafietkleurige stoffering geeft de stoelen een luxe uitstraling. Wij gaan ervan uit dat de stoelen in de smaak zullen vallen en hopen op een vervolg. Op dit moment vallen de nieuwe stoelen nogal uit de toon, tussen de bestaande rode klapstoelen 🙂

#tribunestoelen #stadionstoelen #businessseats #vipstoel #galvanitas #stadiumseating #Stadiumfurniture #stadion #stadioninrichting
... See MoreSee Less

1 week ago  ·  

View on Facebook

Einstein is op weg naar school!

Met "Einstein" brengen wij een nieuwe duurzame leerlingenstoel voor het Primair Onderwijs op de markt die werkelijk alles in zich heeft. Zo heeft Einstein heeft een gepatenteerde verstelbare voetenplank, welke met één hand te bedienen is. Deze praktische leerlingenstoel is passend voor elke leerling. Einstein is stapelbaar en ophangbaar aan het tafelblad.

De stoel is leverbaar in 2 maatvarianten en heeft de vertrouwde Galvanitas/Pagholz stoelzitting. Pagholz stoelzittingen zijn in hoge mate kras- en slijtvast en stootbestendig. Uw stoelen blijven hierdoor langer "als nieuw". Bovendien is Pagholz, vanwege het unieke productieproces, antibacterieel en brandvertragend.

De eerste stoelen staan klaar voor vertrek naar school. Wij zijn ervan overtuigd dat er nog veel Einsteintjes zullen volgen! 🙂

Einstein op proef? Bel 0162-454355 of email office@galvanitas.nl

#schoolmeubilair #schoolinrichting #schoolstoel #galvanitas #verstelbarestoel #pagholz #patent
... See MoreSee Less

1 month ago  ·  

View on Facebook

Galvanitas @work!

Vandaag installeerden wij in opdracht van Supaturf Sports Belgium BVBA de tribunezitjes op 2 identieke tribunes op het complex van Royal Belgian FA te Tubeke. De zitjes uiteraard in de kleuren van de Belgische vlag 🙂

Binnen een jaar wordt het complex in Tubeke écht het epicentrum van het Belgische voetbal. In de lente van 2021 verhuist de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) naar het fonkelnieuwe complex in Tubeke. Voor die tijd staan nog legio aan werken gepland.

Het nieuwe complex in Tubeke past in de ambitie van KBVB om de voetbalcultuur in België te veranderen. Het is een belangrijke pijler in de ambitie om de Europese en internationale top na te streven. Het project is uniek en state of the art!

Trots dat wij al een bijdrage aan mochten leveren aan dit mooie project!

#galvanitas #tribunestoel #KBVB #sportinstallaties #stadioninrichting #stadionmeubilair #topsportaccommodaties
... See MoreSee Less

2 months ago  ·  

View on Facebook

Inrichting leerplein bij Kindcentrum De Brug te Akersloot

Bij Kindcentrum De Brug te Akersloot mochten wij o.a. de inrichting van het leerplein verzorgen. De kernwaarden van De Brug werden door onze ontwerpstudio op creatieve wijze vertaald naar een vrolijke en speelse, maar ook rustige en natuurlijke, leeromgeving! Voor dit project werden diverse meubelstukken op maat geproduceerd.

Graag delen wij foto's van het eindresultaat met jullie. Wij zijn er trots op!

#schoolinrichting #studiogalvanitas #schoolmeubilair #maatwerkinterieur #galvanitas #interieurontwerp
... See MoreSee Less

2 months ago  ·  

View on Facebook

Oplevering bij KVC Westerlo!

Afgelopen week werd de hoofdtribune van KVC Westerlo voorzien van circa 1.200 nieuwe tribunestoelen. Naast een 700-tal gele kuipstoelen voor het ticketpubliek, plaatste montageteam Toora Benelux ongeveer 500 stoelen met opdekstoffering en clublogo voor de businessclub houders.

Het eindresultaat mag er zijn!

#stadioninrichting #tribunestoel #galvanitassport #businessseat #vipstoel #installatie
... See MoreSee Less

3 months ago  ·  

View on Facebook

Werk in uitvoering | safe standing bij AZ te Alkmaar

Op dit moment zijn wij in het AFAS stadion van AZ Alkmaar bezig met de installatie van in totaal circa 1.100 safe-standing plaatsen. Deze sta-zitplaatsen worden gerealiseerd op de van der Bentribune en de vakken W en X1.

Onze safe standing plaatsen zijn -als leuning- getest en voldoen aan de laatste UEFA normen (testrapport is op aanvraag verkrijgbaar). Engineering en productie volledig in eigen huis. De installatie wordt uitgevoerd door ons vast montageteam van Toora Benelux.

Hartelijk dank aan AZ Alkmaar voor de mooie opdracht en het vertrouwen. Onze kuipstoeltjes op genoemde tribunes maken graag plaats voor deze nieuwe, mooie, sta-zitplaatsen!!

#SafeStanding #engineering #stadioninrichting #tribunestoelen #galvanitassport #stazit #stadiumseating

Ook interesse? Bel 0162-454355 of mail office@galvanitas.nl
... See MoreSee Less

5 months ago  ·  

View on Facebook

Galvanitas, dan zit je goed!