Nieuws

Galvanitas op Facebook

Oplevering bij KVC Westerlo!

Afgelopen week werd de hoofdtribune van KVC Westerlo voorzien van circa 1.200 nieuwe tribunestoelen. Naast een 700-tal gele kuipstoelen voor het ticketpubliek, plaatste montageteam Toora Benelux ongeveer 500 stoelen met opdekstoffering en clublogo voor de businessclub houders.

Het eindresultaat mag er zijn!

#stadioninrichting #tribunestoel #galvanitassport #businessseat #vipstoel #installatie
... See MoreSee Less

1 month ago  ·  

View on Facebook

Werk in uitvoering | safe standing bij AZ te Alkmaar

Op dit moment zijn wij in het AFAS stadion van AZ Alkmaar bezig met de installatie van in totaal circa 1.100 safe-standing plaatsen. Deze sta-zitplaatsen worden gerealiseerd op de van der Bentribune en de vakken W en X1.

Onze safe standing plaatsen zijn -als leuning- getest en voldoen aan de laatste UEFA normen (testrapport is op aanvraag verkrijgbaar). Engineering en productie volledig in eigen huis. De installatie wordt uitgevoerd door ons vast montageteam van Toora Benelux.

Hartelijk dank aan AZ Alkmaar voor de mooie opdracht en het vertrouwen. Onze kuipstoeltjes op genoemde tribunes maken graag plaats voor deze nieuwe, mooie, sta-zitplaatsen!!

#SafeStanding #engineering #stadioninrichting #tribunestoelen #galvanitassport #stazit #stadiumseating

Ook interesse? Bel 0162-454355 of mail office@galvanitas.nl
... See MoreSee Less

2 months ago  ·  

View on Facebook

Mooie opdracht van KVC Westerlo!

Onlangs verkregen wij de opdracht voor nieuwe tribunestoelen voor KVC Westerlo. In stadion 't Kuipje gaan wij op de hoofdtribune circa 1200 stuks nieuwe stoelen plaatsen, waaronder een kleine 500 stuks stoelen voor de business houders. Deze stoelen worden voorzien van een opdekstoffering, met clublogo in de rugleuning.

In onze overeenkomst met KVC Westerlo hebben wij ook het demonteren van de oude stoelen opgenomen. Dit werk (fase 1) is inmiddels nagenoeg voltooid. De nieuwe stoelen zullen begin augustus worden geplaatst.

Dank KVC Westerlo voor de mooie opdracht en het vertrouwen. Op naar een mooi eindresultaat!

#stadioninrichting #tribunestoelen #galvanitassport
... See MoreSee Less

2 months ago  ·  

View on Facebook

Ons nieuwe inspiratie lookbook is uit!

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw nieuwe schoolinrichting? In ons lookbook 2020 vindt u tal van inrichtingsvoorbeelden met foto’s van gerealiseerde projecten. U doet gegarandeerd mooie nieuwe ideeën op voor de inrichting van uw school!

Gelijk online inspiratie opdoen? galvanitas.nl/pdf/lookbook-2020/

Een hardcopy aanvragen? Bel 0162-454355 of mail office@galvanitas.nl

#studiogalvanitas #schoolinrichting #inspiratie #lookbook #galvanitas #schoolinrichter #schoolmeubilair #schoolmeubelfabrikant #schoolmeubelen
... See MoreSee Less

3 months ago  ·  

View on Facebook

Galvanitas design klassiekers bij De Eindexamen Geschiedenis Quiz!

Op woensdag 27 mei vonden de opnames plaats voor De Eindexamen Geschiedenis Quiz. Een meeslepende kennisquiz vol leuke filmfragmenten, veelzeggende schilderijen en ‘vreemde’ objecten onder leiding van quizmaster Jeroen Pauw. Een aantal eindexamenleerlingen, maar ook Alexander Pechtold, Daphne Bunskoek en rapper Donnie worden onderworpen aan een pittige geschiedenisquiz.

Galvanitas leverde, met dank aan De Machinekamer, het meubilair voor de opnames. Onze S16 stoelen en TD4/Vespucci tafels komen goed tot zijn recht in De Eregalerij van het Rijksmuseum!

S16 stoelen zijn voor de scholen verkrijgbaar bij Galvanitas. B2B en particulier exclusief bij De Machinekamer.

De uitzending van de Eindexamen Geschiedenis Quiz is op woensdag 3 juni, 20.25 uur, NPO 2. Kijken dus!

#S16 #galvanitas #designfurniture #dutchdesign #schoolmeubilair #schoolinrichting #schoolinrichter #schoolmeubelfabrikant
... See MoreSee Less

4 months ago  ·  

View on Facebook

Ook voor de inrichting van uw science lokalen!

Ons bedrijf heeft een volledig assortiment meubilair voor de inrichting van uw science omgeving. Wij hebben namelijk de exclusieve vertegenwoordiging voor het volledige meubelprogramma van de Duitse fabrikant Synergie Mobiliar GmbH voor Nederland.

Bent u op zoek naar een ruimtebesparende oplossing voor uw science lokalen? Onze compacte, elegante, Volta energiekolom biedt u deze oplossing. Wenst u een meer flexibele inrichting? Door toepassing van ons AccoLift plafondsysteem zijn er geen aansluitingen voor elektra en gas vanuit de vloer. Hierdoor kan de ruimte flexibel worden benut. Overdag science en 's-avonds en informatieavond!

U bent voor de inrichting van uw biologie, natuurkunde en scheikundelokalen bij ons in goede handen! Bel 0162-454355 of mail office@galvanitas.nl

#Science #sciencelokalen #Binas #binask #schoolinrichting #schoolinrichter #schoolmeubilair #schoolmeubelfabrikant

Check onze science pagina voor meer informatie. www.galvanitas.nl/science-meubilair/
... See MoreSee Less

4 months ago  ·  

View on Facebook

Galvanitas, dan zit je goed!