Nieuws

Galvanitas op Facebook

Galvanitas BV ... See MoreSee Less

2 weeks ago  ·  

View on Facebook

Fase 2 | Bouw nieuwe Bosuilstadion Royal Antwerp FC

Galvanitas zal ook de tribunestoelen voor fase 2 van de vernieuwing van het Bosuilstadion, thuishaven van Royal Antwerp FC, gaan leveren en plaatsen. De opdracht van opdrachtgever en bouwheer Ghelamco omvat 11.000 stuks tribunestoelen in diverse prijssegmenten. Op de nieuwe sfeertribune 3 zullen ongeveer 1.750 safe-standing plaatsen worden gecreëerd. In mei dit jaar zal dit project worden gerealiseerd.

In 2018 voorzag Galvanitas de nieuwe hoofdtribune al van 3.000 kuipstoelen en 2.600 businessseats.

Wij zijn blij met dit mooie nieuwe project bij Royal Antwerp FC en bedanken opdrachtgever en betrokkenen voor het vertrouwen in Galvanitas!

Heeft u ook plannen voor het verbouwen of vernieuwen van uw tribune? Bel 0162-454355 of mail hans.rombouts@galvanitas.nl voor tribune inrichting van A tot Z!

#stadiumseating #SafeStanding #galvanitas
... See MoreSee Less

2 weeks ago  ·  

View on Facebook

Bij OBS Samen Een te Aalsmeer mochten wij een aantal leerpleinen en klaslokalen van meubilair voorzien. Naast het standaard meubilair voor schoolinrichting was er binnen dit project ook voldoende ruimte voor andere inrichtingselementen en inspirerende zitoplossingen. Bedankt OBS Samen Een voor het vertrouwen. Veel plezier met de nieuwe inrichting!

#galvanitas #schoolinrichting #schoolinrichter #schoolmeubilair #interieuradviesschoolinrichting
... See MoreSee Less

3 weeks ago  ·  

View on Facebook

Bedankt voor uw aandacht en klandizie in 2019! Wij hopen u weer te spreken in 2020 en wensen u alvast een gezond en succesvol nieuwjaar toe!

#schoolinrichting #schoolinrichter #schoolmeubilair
... See MoreSee Less

2 months ago  ·  

View on Facebook

Wij hebben een vacature voor de functie van accountmanager voor het rayon zuid-west-midden Nederland. Wie komt ons team versterken?

E: hans.rombouts@galvanitas.nl | M: 06-31035935

#schoolmeubilair #schoolinrichting #schoolinrichter
... See MoreSee Less

3 months ago  ·  

View on Facebook

Galvanitas, dan zit je goed!