Nieuws

Galvanitas op Facebook

Mooie opdracht van KVC Westerlo!

Onlangs verkregen wij de opdracht voor nieuwe tribunestoelen voor KVC Westerlo. In stadion 't Kuipje gaan wij op de hoofdtribune circa 1200 stuks nieuwe stoelen plaatsen, waaronder een kleine 500 stuks stoelen voor de business houders. Deze stoelen worden voorzien van een opdekstoffering, met clublogo in de rugleuning.

In onze overeenkomst met KVC Westerlo hebben wij ook het demonteren van de oude stoelen opgenomen. Dit werk (fase 1) is inmiddels nagenoeg voltooid. De nieuwe stoelen zullen begin augustus worden geplaatst.

Dank KVC Westerlo voor de mooie opdracht en het vertrouwen. Op naar een mooi eindresultaat!

#stadioninrichting #tribunestoelen #galvanitassport
... See MoreSee Less

1 week ago  ·  

View on Facebook

Ons nieuwe inspiratie lookbook is uit!

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw nieuwe schoolinrichting? In ons lookbook 2020 vindt u tal van inrichtingsvoorbeelden met foto’s van gerealiseerde projecten. U doet gegarandeerd mooie nieuwe ideeën op voor de inrichting van uw school!

Gelijk online inspiratie opdoen? galvanitas.nl/pdf/lookbook-2020/

Een hardcopy aanvragen? Bel 0162-454355 of mail office@galvanitas.nl

#studiogalvanitas #schoolinrichting #inspiratie #lookbook #galvanitas #schoolinrichter #schoolmeubilair #schoolmeubelfabrikant #schoolmeubelen
... See MoreSee Less

1 month ago  ·  

View on Facebook

Galvanitas design klassiekers bij De Eindexamen Geschiedenis Quiz!

Op woensdag 27 mei vonden de opnames plaats voor De Eindexamen Geschiedenis Quiz. Een meeslepende kennisquiz vol leuke filmfragmenten, veelzeggende schilderijen en ‘vreemde’ objecten onder leiding van quizmaster Jeroen Pauw. Een aantal eindexamenleerlingen, maar ook Alexander Pechtold, Daphne Bunskoek en rapper Donnie worden onderworpen aan een pittige geschiedenisquiz.

Galvanitas leverde, met dank aan De Machinekamer, het meubilair voor de opnames. Onze S16 stoelen en TD4/Vespucci tafels komen goed tot zijn recht in De Eregalerij van het Rijksmuseum!

S16 stoelen zijn voor de scholen verkrijgbaar bij Galvanitas. B2B en particulier exclusief bij De Machinekamer.

De uitzending van de Eindexamen Geschiedenis Quiz is op woensdag 3 juni, 20.25 uur, NPO 2. Kijken dus!

#S16 #galvanitas #designfurniture #dutchdesign #schoolmeubilair #schoolinrichting #schoolinrichter #schoolmeubelfabrikant
... See MoreSee Less

1 month ago  ·  

View on Facebook

Ook voor de inrichting van uw science lokalen!

Ons bedrijf heeft een volledig assortiment meubilair voor de inrichting van uw science omgeving. Wij hebben namelijk de exclusieve vertegenwoordiging voor het volledige meubelprogramma van de Duitse fabrikant Synergie Mobiliar GmbH voor Nederland.

Bent u op zoek naar een ruimtebesparende oplossing voor uw science lokalen? Onze compacte, elegante, Volta energiekolom biedt u deze oplossing. Wenst u een meer flexibele inrichting? Door toepassing van ons AccoLift plafondsysteem zijn er geen aansluitingen voor elektra en gas vanuit de vloer. Hierdoor kan de ruimte flexibel worden benut. Overdag science en 's-avonds en informatieavond!

U bent voor de inrichting van uw biologie, natuurkunde en scheikundelokalen bij ons in goede handen! Bel 0162-454355 of mail office@galvanitas.nl

#science #sciencelokalen #binas #binask #schoolinrichting #schoolinrichter #schoolmeubilair #schoolmeubelfabrikant

Check onze science pagina voor meer informatie. www.galvanitas.nl/science-meubilair/
... See MoreSee Less

2 months ago  ·  

View on Facebook

Hernieuwde samenwerking Galvanitas en A2S/Pagholz!

Vanaf midden jaren ‘50 tot 2016 hebben de Duitse fabrikant A2S en Galvanitas succesvol samengewerkt op de Nederlandse markt voor schoolmeubilair.

Trots en verheugd zijn wij om te kunnen berichten dat deze samenwerking weer hernieuwd is. Vanaf heden voert Galvanitas, naast het eigen assortiment schoolmeubilair, het schoolmeubelprogramma van A2S in Nederland. Ook is Galvanitas weer dè leverancier van Pagholz stoelen voor de Nederlandse scholen.

De voordelen van onze hernieuwde samenwerking:

- een volledig assortiment schoolmeubilair voor alle onderwijsconcepten

- meubellijnen in diverse prijssegmenten

- oude, vertrouwde Duitse kwaliteit, in combinatie met Hollandse creativiteit

- nalevering en serviceverlening op uw bestaande Galvanitas/Pagholz schoolmeubilair

Bel 0162-454355 voor meer informatie. Een mailtje naar office@galvanitas.nl kan natuurlijk ook.

#schoolmeubilair #schoolinrichting #schoolinrichter #schoolmeubelfabrikant #schoolmeubelleverancier #schoolmeubelen #galvanitas
... See MoreSee Less

2 months ago  ·  

View on Facebook

Galvanitas, dan zit je goed!