Organisatie

Galvanitas mikt met projectinrichting op langdurige relaties met tevreden klanten.

Wij bieden u de volgende meerwaarde:

  • Kwaliteit en duurzaamheid
  • Attitude en maatwerk
  • Aanpak
  • Deskundigheid
Galvanitas Projectinrichting
Kwaliteit en duurzaamheid

Het product van ons bedrijf kent een lange afschrijvingstermijn. Zo is het niet ongebruikelijk dat een Galvanitas tribunestoel meer dan 20 jaar dienst zal doen en dat er gedurende deze periode niet één stoeltje vervangen hoeft te worden! Terwijl het gebruik toch niet altijd even zachtzinnig is…….

Attitude en maatwerk

Niet is onmogelijk! Voor elke uitdaging vinden wij een oplossing. Ons bedrijf meent dat er op elke vraag een antwoord is. Omdat wij produceren, hebben wij ook de mogelijkheden om, samen met u, naar de beste (maatwerk)oplossing te zoeken en deze te vinden. Een eigen ontwikkelafdeling ondersteunt hierbij.

Aanpak

Een groot project, een kleiner project: voor Galvanitas telt èlk project. Wij adviseren u over geldende normering(en) en toe te passen constructies, produceren voor u het stoelenplan (3D-visualisatie) en organiseren één of meerdere proefplaatsingen. Wij begeleiden uw project van advies t/m realisatie om de kwaliteit ervan te waarborgen.

Deskundigheid

Met meer dan 40 jaar ervaring, kunnen wij putten uit een enorm scala aan oplossingen. Dit geeft u de zekerheid van een goede uitkomst. Onze bestaande relaties zullen u graag vertellen over hun ervaringen.

Benieuwd naar onze klanten?

Galvanitas, dan zit je goed!